14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WPA kongress Melbourne’is

WPA (World Psychiatric Association) iga-aastane rahvusvaheline kongress toimus eelmisel aastal 28. novembrist 2. detsembrini Austraalias Melbourne’is, Eestist oli nii pika tee ette võtnud viis kolleegi.

WPA (World Psychiatric Association) iga-aastane rahvusvahelinekongress toimus eelmisel aastal 28. novembrist 2. detsembriniAustraalias Melbourne’is. Eestist oli nii pika tee ette võtnud viiskolleegi: SA Tartu Ülikooli Kliinikumist Kairi Mägi ja Sven Janno-SA Põhja-Eesti Regionaalhaiglast Anu Arold ja allakirjutanu ningTallinnast veel erapsühhiaater Tiiu Valgemäe.

Minu eesmärk oli oma aastapuhkuse ajal külastada Austraaliatning ühendada meeldiv kasulikuga- võttes ühtlasi esmakordselt elusosa sel tasemel suurüritusest. Asi tasus ettevõtmist ja nendekolleegide jaoks- kel sellist kogemust veel ei ole- ongi needmuljed kirja pandud - ehk annab see mõnele väikese impulsireisiplaanide tegemiseks.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708