2. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suure hurraaga velskerlusse

Valveringide kärpimine üldhaiglates võib tervishoiubürokraatide arvates tuua küll kaasa raha kokkuhoiu ja leevendada arstide nappusest tingitud probleeme, kuid samas ründab valusalt üht tervishoiusüsteemi alustala – valmisolekut osutada esmavajalikke tervishoiuteenuseid ühtlaselt ja kiirelt kogu Eestis.

Peep Põdder- SA Jõgeva Haigla juhataja

Valveringide kärpimine üldhaiglates võib tervishoiubürokraatidearvates tuua küll kaasa raha kokkuhoiu ja leevendada arstidenappusest tingitud probleeme- kuid samas ründab valusalt ühttervishoiusüsteemi alustala - valmisolekut osutada esmavajalikketervishoiuteenuseid ühtlaselt ja kiirelt kogu Eestis.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708