Autor: Ketlin Beljaev • 23. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abordiportaal jätkab ministeeriumi valvsa pilgu all

Sotsiaalministeerium, kelle heakskiidul rahastas hasartmängumaksu nõukogu (HMN) abordivastast portaali 203 050 krooniga, lasi tegijatel portaali sisu muuta, kuid raha tagasi nõuda ei saa.

Ministeeriumi sotsiaalala asekantsleri Riho Rahuoja sõnul on portaali loojad formaalselt ministeeriumi parandused teinud — muutes mõningaid lauseid ja sõnu — ning lisanud ka lingi ministeeriumi seisukohtadele aborditeemal, kirjutab Eesti Päevaleht.

“Kahetsusväärselt on aga vahepeal portaali lisatud ka uut materjali, mis ministeeriumi arvates pigem suurendab portaali kallutatust, mitte objektiivsust. Sotsiaalministeerium ei nõustu portaalis esitatud seisukohtadega,” kinnitas Rahuoja. Näiteks on lisandunud uus rubriik “Riistad” — mahukas fotogalerii aborditegemisriistadest minevikus ja tänapäeval.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708