Autor: Triinu Laan • 16. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastehaigla toetusfond tasub kalli ravimi eest

Lastehaigla on toetusfondi abil soetanud hädavajalikke aparaate ja seadmeid, kõige suurem ost oli uus reanimobiil. Ent toetust on saanud ka väikesed patsiendid, kelle pikaajaline ravi kujuneb väga kalliks.

Viis aastat tagasi haigestus praegu 13-aastane Eliise ootamatult salapärasesse haigusse.

«Ühel päeval tekkis väike palavik, kurk valutas,» rääkis tüdruku ema Annely ajalehele Postimees.Lastehaiglas diagnoositi Eliisel immuunsüsteemi häire (autoimmuunhaigus). Arstid proovisid mitmeid raviskeeme, kaasa arvatud hormoonravi, mis soovitud tulemust ei andnud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099