Autor: Katre Pilvinski • 2. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kloorimürgituse suhtes alustati kriminaalmenetlus

Põhja ringkonnaprokuratuur alustas eile õhtul kriminaalmenetluse selgitamaks Tallinnas Kalevi spaas kümnetele inimestele tervisehädasid põhjustanud kloorimürgituse asjaolusid.

Menetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb ohtlike kemikaalide ja jäätmete käitlemise nõuete rikkumist, ütles prokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe Postimees.ee'le.

Sellise teo eest võib süüdimõistmisel karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega. Rannajõe sõnul praegu kedagi kahtlustatavaks tunnistatud pole. Esialgu püütakse välja selgitada, kuidas selline asi üldse juhtuda sai ning kas ja milliseid ohutusnõudeid rikuti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099