Autor: Triin Tabur • 25. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Viru Keskhaigla renoveerib kopsuosakonda

Mõni nädal tagasi algasid Ida-Viru Keskhaigla kopsuosakonnas laiaulatuslikud ümberehitustööd. Viie kuu pärast peaksid valmima tänapäevased haiglaboksid, mis vastavad sellistele raviasutustele esitatavatele euronõuetele.

Ida-Viru Keskhaigla haldusdirektor Aleksei Rodin ütles, et ehitustööde konkursi võitis kohalik firma OÜ Eestirem. Ehitustööd on juba alanud ning nende käigus ehitatakse haigla juurdeehitis Norra projekti järgi ringi. Projekti kogumaksumus on 9 miljonit krooni, millest 60 protsenti on Norra raha, ülejäänud summa Ida-Viru keskhaigla rahastamine, kirjutas Põhjarannik.

Kopsuosakonna juhataja kohusetäitja Jelena Vinnikova näitas endisi palateid, kus praegu käib remont. Kõik selle korpuse asukad on ajutiselt üle viidud Tallinna või Viljandi sama tüüpi haiglatesse. Ka vanas korpuses on praegu väga vähe haigeid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708