Autor: Triin Tabur • 4. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti võõrutusravimaastikul puhuvad uued tuuled

Sügisel avatava alko- ja narkosõltlaste intensiivteraapia keskuse Re-Hab ravipäeva hind on veidi üle 800 krooni. See on ligi 200 krooni odavam kui Wismari haiglas. Läänepärase rehab kuuri 35 000 kroonine kogumaksumus tuleb kinni maksta aga ravialusel endal.

MTÜ Convictus Eestile kuuluva Re-Habi esindaja Kristina Joost rõhutas, et nad ei paku otseselt meditsiinilist teenust, vaid kasutavad psühhoteraapilisi meetodeid, mistõttu pole inimestel ravile tulekuks tarvis arsti saatekirja.

Uues keskuses kasutatakse muu hulgas maailmas populaarset Minnesota meetodit, mida rakendab ka USA-s tuntud Betty Fordi võõrutuskliinik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099