Autor: Triinu Laan • 13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talvel avatakse uimastitega kimpus naiste võõrutustalu

Mittetulundusühing AIDS-i Tugikeskus saab jaanuariks valmis uue maja Lääne-Virumaal Vinni vallas Voore külas, kus hakatakse tegelema narkomaanidest noorte naiste võõrutamisega nende pahest.

Nagu sealsamas kõrval asuvas noorte meeste rehabilitatsioonitalus, mis on tegutsenud juba kümme aastat, saavad ka naised elada talus terve ühe aasta. “Me ei jõudnud ära kuulata nutvaid vanemaid, kes käisid meil siin Erika tänava päevakeskuses, et tüdrukuid ei ole kuhugi panna,“ rääkis tugikeskuse juht Nelli Kalikova Eesti Päevalehele.

Peamiselt kasutavad noored eesti naised nn valget hiinlast ehk fentanüüli. “Kolm-neli kandidaati on meil kohe olemas,” ütles Kalikova, kelle hinnangul potentsiaalsetest klientidest kindlasti puudust ei tule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708