Autor: Ketlin Beljaev • 9. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn tutvustab oma tervisepoliitikat Itaalias

Täna sõitsid Tallinna tervishoiujuhid Torinosse, et osaleda 13. septembrini toimuval kaheksandal Euroopa tervisedenduse ja -kasvatuse konverentsil "Uued piirid: poliitilised, kultuurilised ja teadusväljakutsed tulevikus".

Abilinnapea Merike Martinson esineb ettekandega "Tiigrihüpe - tervisepoliitika Tallinnas".

"Kui 1986. aastal Ottawas vastuvõetud tervisedenduse arendamise harta oli tervisedenduse ja laia elanikkonna tervisekäitumise kujundamise katalüsaatoriks, siis uuel konverentsil pööratakse eeskätt tähelepanu erinevate professionaalsete gruppide edasise koostöö jätkusuutlikkusele," tutvustas Martinson konverentsi sisu.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708