Autor: Ketlin Beljaev • 10. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite käibemaksu võimalik tõus tekitab jätkuvalt vastuseisu

Eile võtsid selle vastu sõna Puuetega Inimeste Koda ja endine sotsiaalminister Jaak Aab.

Puuetega inimesi esindav ühendus saatis peaminister Andrus Ansipile, sotsiaalminister Maret Maripuule, rahandusminister Ivari Padarile, riigikogu esimehele Ene Ergmale, sotsiaalkomisjoni esimehele Heljo Pikhofile ja rahanduskomisjoni juhile Jürgen Ligile avaliku kirja, milles kutsus valitsust mitte tõstma ravimite käibemaksu, vahendas Järva Teataja.

Koos patsientide esindusühingu ja patsientide nõukojaga saadetud kirjas teatas koda, et ravimite käibemaksu tõstmine suurendaks veelgi patsientide ja puuetega inimeste omaosalust tervishoius, mis on juba praegu üks kõrgeimaid Euroopas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099