Autor: Siret Trull • 23. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vereproovi võltsimises kahlustatav arst sattus uurimise alla

Lääne prefektuur teatas, et politsei on alustanud kriminaalmenetlust 20. augustil Järvamaa haiglas valves olnud valvearsti osas, kes teostas samal kuupäeval esmase narkojoobe ekspertiisi ning oletatavalt võltsis selle tulemust, vahendas ERR.

20. augustil viidi Paide haiglasse ekspertiisi noor autojuht, sama haigla kirurgi poeg, kes oli kinni peetud politseireidi käigus. Haiglas jäid valvearst ja nooruk kahekesi kabinetti protseduure tegema. Naastes pärast politseinike ette, teatas arst oma ootamatu otsuse – autojuht polegi narkojoobes.

Kuna politseinikud kahtlesid arsti otsuses, toimetasid nad noormehe Tallinna Wismari haiglasse kordusekspertiisi, kus arstid tuvastasid juhil joobe kannabinoididest ehk kinnitus kanepi suitsetamisest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099