Ida-Tallinnahaigla taastusravikeskus ravib ka sõdureid

"Oktoobri teisel nädalal räägime tavapärasest rohkem taastusravist – statsionaarsel taastusravil täitus sel aastal 10 aastat,“ sõnas Ida-Tallinna Keskhaigla taastusravikeskuse juhataja Heidi Gil.

Kolmapäeval toimub taastusravi nädala raames Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuse suures saalis haiglasisene kliiniline konverents, kus tutvustatakse intensiivse taastusravi võimalusi kardioloogilisele, neuroloogilisele ja ortopeedilisele patsiendile.

Ida-Tallinna Keskhaigla taastusravikeskus on alustamas koostööd kaitsejõududega. Seega on konverentsil võimalik kuulata, kuidas siiani on praktikas korraldatud missioonil haavata saanud sõdurite taastusravi ja tutvuda missioonil viibinud kaitseväelasele teostatud ravi ning proteesidega. Reedel toimuval juubelkonverentsil arutleb kaitseministeeriumi esindaja teemal “Kas riiki saab kaitsta taastusravi abil,” samuti tutvustavad haigla esindajad ja koostööpartnerid edasist vastastikust koostööd.


Lisa kommentaar

  • Triinu Laan

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.