Autor: Triinu Laan • 10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna Keskhaigla hakkab vigastada saanud sõdureid ravima

Ida-Tallinna Keskhaigla hakkab missioonilt naasnud kaitseväelastele taastusravi pakkuma.

Täna sõlmitava Kaitsejõudude Peastaabi ja Ida-Tallinna Keskhaigla ühise tegevuse raamlepingu põhjal hakatakse edaspidi arendama omavahelist koostööd riigikaitses ja tervishoius ning nendega seotud valdkondades.

„Koostööprojekt kaitsejõududega tähendab uue kvaliteeditaseme loomist traumapatsiendi taastusravis. On tähtis, et saaksime sõjas vigastatutele pakkuda teatud teenuseid ka oma koduriigis,“ sõnas Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708