Autor: Triinu Laan • 19. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vigastada saanud sõdurid saavad tasuta ravi ka teenistusest lahkudes

Valitsus kiitis heaks kaitseväeteenistuse seaduse muudatuse, mis laiendab peamiselt välismissioonidel vigastada saanud kaitseväelaste ja nende lähedaste sotsiaalseid tagatisi.

Olulisima muudatusena tagatakse teenistusülesannetel viga saanud kaitseväelastele tasuta ravi ka pärast nende lahkumist tegevteenistusest. Senine seadusandlus garanteeris kaitseväelastele tasuta ravi vaid tegevteenistuses olles, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Uue seadusemuudatuse järgi antakse teenistusülesandeid täites vigastada saanud kaitseväelasele ja tema perekonnale ning hukkunud kaitseväelase perekonnale kuni kolmeks aastaks ka kaitseväe korteri kasutamise õigus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099