Autor: Triinu Laan • 14. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigla ja politsei juurdlevad valeekspertiisi juhtumit

Kuressaare haigla algatas sisejuurdluse reedel kohtus tunnistanud arsti asjus, kes ütles, et muutis politseiniku survel oma eksperdi hinnangut mitu avariid põhjustanud mehe seisundi suhtes.

Haiglasse ekspertiisi viidud avariide põhjustaja kohta ütles arst Ruth Tänav esialgu, et mehel on psühhotroopse aine tarvitamise jääknähud, kuid politsei survel muutis ta akti ning märkis sinna joobe, millest lähtuvalt määrati ka trahvid. Seetõttu jalutas Heiki reedel kohtust välja narkosüüst priina ja talle jäid alles ka juhiload.

Kuressaare haigla juht Viktor Sarapuu ütles eile Oma Saarele, et kuna toimub ametkondlik sisejuurdlus, siis ta teemat praegu ei kommenteeri.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099