Autor: Triin Tabur • 23. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti geneetikud kogunevad

Tänasest laupäevani (23.10 kuni 25.10) toimub Kuressaare konverentsikeskuses Eesti Inimesegeneetika Ühingu aastakonverents.

Kohal on kogu Eesti geeniteadlaste eliit – kõik, kes geneetikaga vähegi seotud, kogunevad sel nädalvahetusel Kuressaarde, lisaks mitmed välisesinejad, kirjutas Oma Saar

Tegemist on geneetikute iga-aastase kokkutulekuga, kus tänavu peetakse ettekandeid veel eesti keeles. Räägitakse, kuidas on inimese isiksusetüübid seotud geneetikaga, antakse ülevaade eestlaste–soomlaste ühistest edusammudest HIVi vaktsiini väljatöötamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099