Autor: Triin Tabur • 12. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Günekoloogi juurde pääseb kuu või kahe pärast

SA Pärnu Haigla kõikidele eriarstidele on ambulatoorse vastuvõtu järjekorrad, aga kõige pikemad on need günekoloogidel – kuu või koguni kaks kuud.

“Keskmiselt on järjekorra pikkus siiski kuu aega, kuid on nõutud günekolooge, kelle juurde pääseb tõesti näiteks kahe kuu möödudes. Kuid me ei registreeri ette rohkem kui kaks kuud,” rääkis naiste- ja lastekliiniku juhataja Kadri-Liina Vahula Pärnu Postimehele.

Kadri-Liina Vahula jutu järgi on igati teretulnud, kui patsient helistades usaldaks oma mure vastuvõtu assistendile. “Assistent mõistab probleemi tõsidust, peab vajadusel nõu arstiga ja kutsub haige vastuvõtule. Abivajaja arstiabita ei jää, vajadusel saab kaasata erakorralise meditsiini osakonna," kinnitas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099