Autor: Kadrin Karner • 3. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna tähistatakse rahvusvahelist puuetega inimeste päeva

Täna tähistatakse rahvusvahelist puuetega inimeste päeva, mille puhul korraldatakse Tartus Dorpati hotelli konverentsikeskuses konverents “Ühiskond kõigile – kõikjal”.

Eesti Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimehe Helve Luige sõnul on tänane päev puuetega inimeste jaoks väga oluline, kirjutas Maaleht. „See on päev, mil saame teada anda, et puudega inimene pole midagi erilist, lihtsalt tavaline inimene teiste seas, kes vajab natukene rohkem tuge ja teenuseid selleks, et end ühiskonna täisväärtusliku liikmena tunda," sõnas Luik.

Tänavu juba 13. korda tähistatav puuetega inimeste päev tähistab ka Eesti Puuetega Inimeste Koja ja Eesti Puuetega Inimeste Fondi loomise 15 aastat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099