Autor: Kadrin Karner • 5. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maarjamõisas võtab meditsiinilinnak ilmet

Täna pärastlõunal avab TÜ Kliinikum Maarjamõisas pidulikult uue haiglakorpuse, mis on suur samm Tartusse ühtse meditsiinilinnaku loomises.

Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto on juba praegu avatava korpusega väga rahul. «Lõpliku hinnangu saab muidugi anda siis, kui töökorraldus on täielikult paika loksunud ning haigla töötab tavapärases rütmis,» ütles ta Tartu ülikooli ajalehele Universitas Tartuensis meditsiinilinnaku esimesest ehitusetapist rääkides.

Puusepa tänavale praeguse Maarjamõisa haigla kõrvale kerkinud juurdeehitus koosneb kahest korpusest. Kolmekorruselises G-korpuses hakkavad tööle naistekliinik, erakorralise meditsiini osakond ja radioloogiateenistus, intensiivraviosakonnad ja operatsiooniplokk. Kuuekordsesse H-korpusesse tulevad närvikliiniku, onkokirurgia, hematoloogia- ja luuüdisiirdamise ning ortopeediaosakonna palatid.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708