Autor: Katre Pilvinski • 11. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ämmaemand saab iga lapse sünniga kaasa kingituse

Öeldakse, et ämmaemand saab iga lapse sünniga kaasa kingituse, mida ta ei tohi kurjasti kasutada. See on esimesel pilgul üks tabamata asi, aga ämmaemandad teavad, millest jutt. Muidu nad ei jaksaks töötada.

Ütleme, et see kingitus on energiapall.

Naised räägivad, et kui kiirel tööajal puhketoas mõni kohvitassikõrvane lusikas maha kukub, siis ei tõsta seda enne vahetuse lõppu keegi üles, kirjutas Postimees.ee. Kiirel ajal pole selleks muidugi aega ka, aga sisimas nõiuvad ämmaemandad niisuguse käitumisega seda, et ühekorraga liiga palju sünnitajaid ees ei oleks. Diivani all, millel nad istuvad, on nende sõnul väga palju lusikaid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708