Ainult tellijatele
Autor: Siret Trull • 4. veebruar 2009
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu teadlased avastasid maiustamisgeeni

Tartu Ülikooli teadlased avastasid maiustamisgeeni, mis paneb lapsed ligi kaks korda rohkem magusat sööma. Jätku-uuring peab välja selgitama, milline on avastuse mõju täiskasvanule.

Ulatuslik Eesti laste isiksuse-, käitumis- ja terviseuuring üllatas tulemustega ka uurijaid. «Leidsime, et ühe teatud genotüübiga lapsed tarbivad maiustusi ligi kaks korda rohkem kui teised,» rääkis Tartu Ülikooli professor ja uurimisrühma juht Jaanus Harro Tarbija24le.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708