Autor: Kärt Blumberg • 3. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerikas kaalutakse ilulõikuste maksu alla panekut

Amee shy;rik shy;la shy;sed, kes on pii shy;sa shy;valt jõukad ilu shy;ki shy;rur shy;gia abi ka shy;su shy;ta shy;mi shy;seks, võik shy;sid ras shy;vai shy;mu ja kort shy;su shy;kao shy;tu shy;se eest vei shy;di roh shy;kem maks shy;ta, et ra shy;has shy;ta shy;da sel shy;le kau shy;du nen shy;de amee shy;rik shy;las shy;te ra shy;vi, kes ei saa se shy;da en shy;da shy;le ise shy;gi ele shy;men shy;taar shy;sel ta shy;se shy;mel lu shy;ba shy;da, kirjutas Eesti Päevaleht.

Se shy;da nn Bo shy;to shy;xi-mak shy;su et shy;te shy;pa shy;ne shy;kut ole shy;vat pa shy;ra shy;jas shy;ti kong shy;res shy;si mit shy;mes ko shy;mi shy;tees käi shy;va shy;tel president Barack Obama poolt alustatud ter shy;vis shy;hoiu shy;re shy;for shy;mi aru shy;te shy;lu shy;del põgu shy;salt ka puu shy;du shy;ta shy;tud.

Amee shy;rik shy;la shy;sed ku shy;lu shy;ta shy;vad küll iluo shy;pe shy;rat shy;sioo shy;ni shy;de shy;le pal shy;ju – möö shy;du shy;nud aas shy;tal 10,3 mil shy;jar shy;dit dol shy;la shy;rit, mi shy;da oli aas shy;ta va shy;ra shy;se shy;mast ühek shy;sa prot shy;sen shy;ti vä shy;hem –, kuid tei shy;salt on ilu shy;ki shy;rur shy;gia pat shy;sien shy;ti shy;dest 91 prot shy;sen shy;ti nai shy;sed. Nii et esi shy;teks ei saaks sel shy;lest mak shy;sust pääs shy;terõngast ra shy;ha shy;li shy;ses mõttes ning tei shy;seks ker shy;kiks ka soo shy;li shy;se võrd shy;se koht shy;le shy;mi shy;se küsi shy;mus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099