Autor: Kärt Blumberg • 28. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnika müügist rekorddividendid

Suurimad teada olevad dividendid meditsiinis määrasid endale tänavu Ivar Lindla (pildil) ja Marko Kalle.

Firmade AB Medical Group ja AB Medical Teenindus kaudu määrasid mehed eelmise aasta eest endale kahe peale 16,5 miljonit krooni dividende. Oluliselt kehvemini ei möödunud ka varasemad kaks aastat. Siis premeerisid Lindla ja Kalle end kahe peale kummagi aasta eest 11 miljoni kroonise omanikutuluga. Kokku on nad endale viimase üheksa aastaga ainuüksi AB Medical Groupist 46 miljonit krooni dividende määranud.

“Ajage äri 14 aastat nagu mina ja siis võib teil ka hästi minna,” leidis firma juhataja, üldarstiks õppinud ja varakult ärisse suundunud Marko Kalle, helistades Hispaaniast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099