Autor: Triin Tabur • 3. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arvamus: arstide huvi digiretsepti vastu alahinnati

Arstid leiavad, et digiretsepti süsteem on oluline uuendus, ja see on ka patsientidele meeltmööda.

Tallinna Arstide Liidu volikogu koosolekul 9. märtsil arutati põhjalikult uut süsteemi, konstateeriti selle puudusi ja lahkuti lootuses, et süsteem peagi korralikult tööle hakkab.

Digiretseptis leiti palju positiivset ja uusi võimalusi arsti ja patsiendi koostööks. Põhiliste puudustena toodi välja tõrked retseptikeskuse töös, päringute aeglus ning ravimiloetelu ebatäpsused. Avaldati lootust, et süsteemi täiendatakse teabega ravimite võimaliku maksimaalse müügihinna kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099