Autor: Siret Trull • 10. mai 2010
Ainult tellijatele

Maopael ja dieet teevad tugevaks

Uuringutulemused lubavad arvata, et dieet ja kaalu vähenemine enne ja pärast maopaela kasutamist piiravad ringlevate immuunrakkude aktiveerumist teist tüüpi diabeedi või eeldiabeediga ülekaalulistel isikutel.

Teadlaste sõnul vähendas toiduenergia piiramine koos kaalukaoga põletikku soodustavate Th1 rakkude arvu üle 80 protsendi, tekitades nihke põletikuvastase Th2 fenotüübi suunas.“Meetod vähendas ka T-lüm shy;fotsüütide, monotsüütide ja neutrofiilide aktiivsust,” teatas uurimisrühma juht, Syd shy;neys asuva Garvani Meditsiini shy;uuringute Instituudi teadlane A. Viardot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708