Autor: Siret Trull • 21. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu ja Tallinna linnavolikogu on samas kaalukategoorias

22. mail toimuva Euroopa ülekaalulisuse päeva raames määrast Eesti Tervise Fond nii riigikogu liikmete kui ka Tallinna Linnavolikogu liikmete kehamassiindeksit. Selgus, et riigikogu liikmed on veidi „kaalukamad“.

Soovitusliku kehamassiindeksi, mis on 25, ületas riigikogus 65% ja linnavolikogus 59% mõõdetuist. Riigikogu liikmete keskmine kehamassiindeks oli 27 ning linnavolikogus 26,3.

Doktor Eero Merilinnu sõnul on tähtis, et ülekaalulisuse probleemi ei suhtutaks kergekäeliselt. „Mul on hea meel, et meie riigikogu ja linnavolikogu liikmed olid nõus andma oma panuse probleemi tõsiduse teadvustamiseks."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708