Autor: Kärt Blumberg • 2. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus tühistas Pärna nimetamise riiklikuks lepitajaks

Tallinna halduskohus tühistas teisipäeval valitsuse korralduse nimetada Henn Pärn uuesti riiklikuks lepitajaks.

Kohus rahuldas sellega Eesti Ametiühingute Keskliidu (EAKL) ja Teenistujate Ametiliitude Keskorganisatsiooni (TALO) kaebuse, milles ühingud kinnitasid, et Pärna nimetamine uuesti ametisse polnud seaduslik ning valitsuse korraldus tuleb tühistada, kirjutas majandusportaal www.e24.ee.

EAKLi esimees Harri Taliga kinnitas BNSile, et on otsusega rahul. «Kohtu selgitusest tuleb välja, et kohus nõustus kaebuse esitajate seisukohtadega,» lisas Taliga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099