Autor: Violetta Riidas • 6. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teema jõuab haigekassa nõukokku

Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees ja Haigekassa nõukogu liige Urmas Reinsalu lubas arstide nn mitmel toolil istumise teema Haigekassa nõukogus tõstatada.

"Erameditsiini olemasolu iseenesest ja kasum erameditsiinilt ei ole midagi ebaloomulikku," märkis Reinsalu. Ometi on riigikogulase hinnangul ebanormaalne, kui arstid ei suuda ära valida, kuidas ja mil moel töötada.

"Ilmselgesti on kummaline taoline personaalunioon suurhaiglate ja erapraksiste puhul, kus küsimus huvide konfliktist on selgelt olemas. Tõstatan selle probleemi haigekassa nõukogus," lubas Reinsalu Äripäeva saadetud e-kirjas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099