Autor: Violetta Riidas • 30. september 2010
Ainult tellijatele

Soome saab maailma karmima tubakaseaduse

Homme hakkab Soomes kehtima uus tubakaseadus, mille pikaajaline eesmärk on teha lõpp tubakatoodete tarbimisele. Iseäranis suurt rõhku pööratakse sellele, et lapsed ja noored väldiksid suitsetamise alustamist.

«Tubakale ei anta enam vaikset heakskiitu,» ütles sotsiaal- ja tervishoiuministeeriumi nõunik Ismo Tuominen YLE-le. Aastast 2012 on keelatud tubakatooteid kauplustes nähtaval kohal eksponeerida. Teisisõnu peab ülejärgmisest aastast alates Soomes tubakatooteid spetsiaalselt müüja käest küsima. Nii loodetakse piirata alaealiste tubakaostukatseid, vahendas Postimees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708