Ainult tellijatele
Autor: Triin Tabur • 3. november 2010
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magus jook suurendab diabeediriski

Põhja-Ameerika ülikoolide teadlased on jõudnud uuringus, mille eestvedaja oli Harvardi ülikool, järeldusele, et päevas üks kuni kaks suhkrusisaldusega jooki (portsjoni suurus ei ole avaldatud raportis täpsustatud – toim) tarbivate noorte tõenäosus haigestuda diabeeti on 26% võrra suurem, kui neil, kes tarbivad magusaid jooke harvemini kui korra kuus, kirjutas Eesti Päevaleht.

Ainevahetushäirete esinemise tõenäosus suureneb viis korda ja enamasti on tagajärjeks liigne kehakaal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708