Ainult tellijatele
Autor: Merike Kungla • 17. august 2011
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Punase liha söömine suurendab diabeediriski

Vorsti söömisest on seni soovitatud loobuda, kuna see sisaldab suurtes kogustes rasva, soola ja nitraate. Pikaajalisest uuringust aga selgus, et ka töötlemata punase liha tarbimine on tervisele sama kahjulik, vahendab Tarbija24 Focus.de'd.

USA teadlased tegid pikaajaliste uuringute põhjal kindlaks, et punase liha tarbimine suurendab riski haigestuda suhkrutõppe ehk diabeeti, olenemata sellest, kas see on toores, praetud või muudmoodi töödeldud. Luubi alla võeti pea pool miljonit inimest ja nende toitumisharjumused.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708