Autor: Triin Tabur • 4. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: Sotsiaalminister Hanno Pevkur Kanada visiidil

Sotsiaalminister Hanno Pevkur viibis 24.-31. oktoobrini koos sotsiaalala asekantsler Riho Rahuojaga visiidil Kanadas ja USA-s.

Tööreisil Kanadas kohtus minister Ehatare rahvaga ja avas Halifaxis aukonsulaadi. Eesti Majas toimus arutelu Eesti ja Kanada vahelisest kokkuleppest. Samuti kohtus minister Ontario sotsiaalministriga, viibis Sunnybrooki haiglas ja Tartu College'is.

Eesti Elu uudisteküljel on võimalus jälgida VIDEOT härra Pevkuri ja härra Rahuoja kohtumisest kohaliku Eesti kogukonnaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099