Autor: Triin Tabur • 3. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Evelin Ilves: kahtlesime kõnniroboti ostu võimalikkuses

Presidendiproua Evelin Ilves ütles Heategevuse Aastakonverentsil, et poolteist aastat tagasi loodetud kõnnirobot tegi kõigile muret, kuid täna on see olemas.

"Kui me aasta või poolteist tagasi läksime koju nõukogu koosolekult, kus selle aparaadi hädavajalikkust arutati, olime kõik väga mures. Kuid täna on meil see laste kõnnirobot olemas," rääkis Evelin Ilves Õhtulehele. Ilves on nii lastehaigla toetusfondi kui ka Kanal 2 hittsaate "Tantsud tähtedega" patroon.

"Tõesti, üks kõnnirobot on juba olemas, kuid see on suurematele lastele, nüüd korjame raha uue kõnniroboti jaoks, mis aitaks ka väikelastel liikumist arendada, praegune robot on väikelastele liiga suur," selgitas tantsusaate avalike suhete juht Susan Lilleväli. Väikelaste jaoks mõeldud kõnnirobot peaks olemas olema jaanuaris.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099