Autor: Kärt Blumberg • 11. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gruusias võib oodata esimesi eestlaste abiga sündinud beebisid

Guusias viljatusravi ettevõtet Neo-Est pidava Andres Salumetsa sõnul käivitus ettevõtmine edukalt. Juba lähikuul ootavad nad esimesi enda kaasabil sündivaid beebisid.

„Esimesed lapsed peaksid sündima lähikuul,“ lootis alles mullu märtsis Gruusias tegevust alustanud ettevõtte kaasomanik Andres Salumets. „Rasestumise tulemus on ka küllaltki hea, 30% ringis, sadakond protseduuri on tehtud.“

Neo-Est kaubamärki ettevõte Gruusias Salumetsa sõnul väga ei kasuta, sest nad hakkasid tegutsema suuremas kliinikus, mis kannab nime NeoClinic – kohalikud inimesed tunnevad neid peamiselt selle nimega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099