Autor: Kadi Heinsalu • 12. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiti koolerapuhang jõudnud Floridasse

Eesti Terviseamet teavitab, et Haiti koolerapuhang on WHO andmetel väljunud Haiti piirest ja omandanud rahvusvahelise leviku: registreeriti esimesed Haitilt sissetoodud haigusjuhud Dominikaani Vabariigis ja USAs Floridas.

Haitil on registreeritud 1. jaanuari 2011 seisuga 171 304 haigusjuhtu, neist 3651 on lõppenud surmaga.

Naaberriigina on koolerast enim ohustatud Dominikaan Vabariik (seisuga 10. dets oli seal registreeritud 28 haigusjuhtu), kuid reisijate kaudu võib see lisaks USA-le levida ka mujale. USA Florida osariigis on registreeritud kolm Haitilt sissetoodud koolera haigusjuhtu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099