Autor: Violetta Riidas • 18. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lastehaiglas rakendus digiregistratuur ja digisaatekiri

Tallinna Lastehaigla rakendus eelmise aasta lõpus Tervise infosüsteemi kaudu Digiregistratuur ja Digisaatekiri.

Rakendused valmisid SA Tallinna Lastehaigla, Eesti E-tervise Sihtasutuse ja AS Medisoft koostöös tänu Tallinna Lastehaigla poolt elluviidavale projektile "SA Tallinna Lastehaigla infosüsteemi liidestamine e-tervise infosüsteemidega - Tervise infosüsteemiga ja Retseptikeskusega". Projekti toetab rahaliselt EL Regionaalarengu Fond.

Digiregistratuur võimaldab Tervise infosüsteemi kaudu broneerida aegu Tallinna Lastehaigla arstide vastuvõttudele. Aegu saab broneerida perearstide infosüsteemist Perearst 2 ja haigla infosüsteemist LIISA. Teised raviasutused saavad seda võimalust kasutada siis, kui nende infosüsteemid on liidestunud Digiregistratuuriga Tervise infosüsteemis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099