20. oktoober 2011
Ainult tellijatele

Pereõdede tee retseptiõiguseni kulgeb visalt

Oktoobri teisest poolest alustavad pereõed lõpuks koolitusega, mis annab neile tulevikus piiratud õiguse ravimiretsepte väljastada. Õpinguid koordineerivad TÜ peremeditsiini õppetool ja farmakoloogia instituut, kes on koolitusvajadust kaardistanud.

Koolitused pidid esialgse plaani kohaselt algama juba selle aasta kevadel, kuid erinevatel põhjustel on protsess veninud. Läinud aasta oktoobri lõpus avaldas Eesti Pereõdede Seltsingu tollane juht Kätlin Kosula lootust, et pereõdede piiratud õigus retsepte väljastada hakkab kehtima 2012. aastast. Seegi tärmin lükkub edasi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708