Autor: Triin Tabur • 28. oktoober 2011
Ainult tellijatele

Arstid: palgatõusuks on vahendid olemas

Tallinna Lastehaigla Sõnumid oktoobrinumber kirjutab, et kevadel nõudis arstide liit üle-Eestilist kollektiivlepinguga fikseeritud palgatõusu, ent haiglate liit ei ole sellele reageerinud. Väljaandes võetakse luubi alla kõige põletavamad küsimused lastehaigla töötajate jaoks ning uuritakse, mille arvelt raha juurde võiks leida.

Eesti Arstide Liidu (EAL) volikogu liige Valentin Sander märkis, et arstidel liidu tegevusest on kõige prioriteetsem arstide palga küsimus. EAL taotleb arstide palkade olulist tõusu juba 2013. aastaks. "Kuna niisugune palgatõus saab tulla vaid kulupõhistes hindades inimtööjõu osa olulisest tõstmisest, peaks läbirääkimiste partner olema vähemalt valitsuse tasemel," sõnas ta. Kollektiivlepingu ühist strateegiat tuleb volikogu kokku arutama 20. novembril.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708