Autor: Merike Kungla • 1. november 2011
Ainult tellijatele

11. novembril toimub kliiniliste uuringute alane konverents

Ravimitootjate Liidu ja ravimiameti konverentsil "Kliinilised ravimiuuringud - aruka väikeriigi võimalused" arutatakse, kuidas erinevad osapooled Eestis saaksid kliiniliste uuringute edendamisele kaasa aidata. Konverents keskendub uuringuile kui targa ettevõtluse ühele alale.

On teada, et uuringud liiguvad Euroopa Liidust ja Ameerika Ühendriikidest Aasia suunas ning selle põhjuste hulgas on ravimitööstuse soov säästa nii aega kui raha. Samas, koos uuringutega lahkuvad siit ressursid ning uuringute tulemusi on keerulisem paigutada Eesti tervishoiu konteksti. Kas poleks parem, kui uuringud jätkuksid ka siin ning kas on midagi, mida me saame selleks ära teha?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708