Autor: Triin Tabur • 6. detsember 2011
Ainult tellijatele

Arvamus: Arstide statistiline palk

See, et tervishoiutöötajate palgauuring jääb normaalmõistusele segaseks, on tingitud meie tänapäeva tervishoiuelu eripärast. TAI statistika järgi on nii arstide keskmine põhitunnipalk kui kogutunnipalk viimased neli aastat tublisti langenud.

2011. aasta tunnipalk on küll eelmise aastaga võrreldes pisut kõrgem, kuid 2008. aastast ikka kaugel maas. Uuringus neid võrdlusi esile ei tooda. Küll aga võrreldakse täistööajaga töötavate arstide keskmist kuupalka aastate lõikes. See on ilmselt ainus näitaja, mis võimaldab kuulutada arstide töötasu viimaste aastate kõrgeimaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708