Autor: Kadi Heinsalu • 10. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi lastefond suurendas Laura toetust

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on aasta aega toetanud raskekujulist nahahaigust põdeva Laura ravi. Juunist aasta lõpuni jätkab fond kaheaastase tüdruku toetamist suuremas mahus – kokku kuni 648 eurot kuus.

Laura ravi toetus moodustab 250 eurot ning pere jaoks üliolulise lapsehoiuteenuse võimaldamine 398 eurot. 

Laural on bulloosne epidermolüüs, mille tõttu on tüdruku nahk väga tundlik ja võib ohtlikul määral kahjustuda iga tugevama kontakti või hõõrdumise tagajärjel. Laura nahal ja limaskestal avalduvad villid, mille purunemisel tekkivad erosioonid on valulikud ning paranevad väga aeglaselt. Lisaks tekivad erosioonid ka suu limaskestale, mistõttu on Laural raskusi ka söömisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099