Autor: Violetta Riidas • 14. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talvik: liitume streigiga, kui teist pereõde ei tule

Perearstid ühinevad streigiga, kui nad lubatud teist pereõde ei saa.

Perearstide seltsi juhatuse liige Anneli Talvik ütles pärats eilset kohtumist sotsiaalministeeriumist ERRile, et nende streigiotsus sõltub sellest, kas nad saavad järgmisest aastast praksisesse teise pereõe.

„Juhul, kui vastus tuleb negatiivne ja püütakse veelgi edasi lükata seda teadmist, et perearstipraksised lähevad patsientidest lõhki ja seda tööd ei jõua enam ära teha, siis me kaaluma streigiga liitumist," ütles Talvik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099