10. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Kopsakas dividendivõtt näitab mõtteviisi muutust

Rahandusministeerium teatas sel nädalal, et eraettevõtted maksid mullu pea poole rohkem dividende kui 2012. aastal. Huvitav asjaolu on ka see, et dividendivõtjate hulgas oli väga suur osakaal nendel ettevõtetel, kes maksid dividende esimest korda viimase viie aasta jooksul, seisab Äripäeva tänases juhtkirjas. 

Äripäeva hinnangul on see selge märk, et ettevõtjad tunnevad oma jalgealust järjest kindlamana. Masuaastate pidev püksirihma pingutamine ja kartus firmasse vaikselt kogunevat raha puutuda tüütab lõpuks ära, elada tahaks ka ju. Majandus stabiliseerub ning väljavaated rahulikumale ja priskemale homsele paistavad aina reaalsemad. Miks siis mitte lõpuks ometi ka veidi kulutada, minna ümbermaailmareisile, soetada kinnisvara Hispaanias või teha heategevust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708