Autor: Violetta Riidas • 17. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabi hakkab iPadist patsiendi haiguslugu nägema

Eeloleval suvel alustab tööd nn e-kiirabi, mis tähendab meedikuile ka vähem paberitööd, kirjutas Eesti Päevaleht.

Erinevalt ülejäänud arstidest on kiirabi seni tegutsenud nagu kotis. Patsiendi haiguslugu nad ei näe ja kuna tavaliselt kutsutakse kiirabi tõsise ja kiiresti tekkinud terviserikke tõttu, ei pruugi patsient olla ka seisundis, mis võimaldaks tal oma varasematest haigustest ja võetud ravimitest rääkida.

Edasi loe Eesti Päevalehest

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708