Autor: Violetta Riidas • 21. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Üleeuroopaline andmevahetus tooks Eestisse rohkem välispatsiente

Eesti raviasutused saavad Euroopa Liidu tervishoiuteenuste arendamise programmidest peamiselt vaid võita. Ekspertide sõnul tagaks suurema ravireisimise Eestisse üleeuroopaline andmevahetus, kirjutas ERR Uudised.

Euroopa Liit püüab oma erinevate e-tervise projektide kaudu patsientide vaba liikumist ergutada. Üheks äsjalõppenud projektiks on epSOS ehk Euroopa patsiendi avatud mugavusteenused. See on laiaulatuslik katseprojekt, mis viidi kuue aasta jooksul läbi mitmes Euroopa riigis, et muuta tervishoiuteenus kättesaadavamaks oma päritoluriigist eemal viibivatele Euroopa patsientidele. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708