Autor: Violetta Riidas • 23. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Haige naise hooletusse jätnud mees jäi süüdi ka ringkonnakohtus

Tallinna ringkonnakohus jättis täna jõusse maakohtu süüdimõistva lahendi mehe suhtes, kes süüdistuse järgi põhjustas oma elukaaslasele raske peatrauma, hiljem jättis aga haige naise hoolitsuseta, viies ta nii eluohtlikku seisundisse, kirjutas Õhtuleht. 

Süüdistuse järgi tekitas 1959. aastal sündinud Nikolai 2011. aasta septembris oma elukaaslasele Tallinnas Lasnamäel asuvas korteris valu ja kergemaid vigastusi, lõpuks aga eluohtliku peatrauma. Sama aasta detsembris naise tervis halvenes ning ta vajanuks paigutamist hooldushaiglasse, kuid Nikolai seda ei teinud. Sellega võttis mees endale kohustuse ise hoolitseda naise eest, kuid Nikolai ei teinud ka seda. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708