Autor: Siret Trull • 7. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Ravimiamet ei prognoosi apteekide asutamise buumi

Ravimiameti peadirektori  Kristin Raudsepa hinnangul võib apteekide asutamispiirangu kaotamise järel toimuda mõningane apteekide avamise taotluste tõus, kuid piirangute kadumine ei tähenda seda, et edaspidi võib igaüks ja kõikjal apteeke avada.

Raudsepp selgitas, et 9. juunist 2014 jõustub riigikohtu otsus, millega kõige lihtsamalt selgitades kaob senine inimeste arvust ja vahemaade mõõtmisest lähtuv apteegi avamise piirang. „Mingil juhul ei anna see põhjust arvata, et siis saab igaüks kõikjale apteeki avada - nõuded, mis peavad tagama kvaliteetse apteegiteenuse, jäävad ju ikka kehtima,“ märkis Raudsepp.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708