Autor: Kadi Heinsalu • 8. mai 2014
Ainult tellijatele

Tsahkna ennustab apteekidele kohtuvaidlusi

Riigikogu sotsiaalkomisjoni aseesimees Margus Tsahkna ütles täna Äripäevale, et seoses apteekide hulgi- ja jaemüügi lahutamisega on oodata suuri vaidlusi, sh kohtuvaidlusi – näiteks selles osas, mis puudutab võimalikke peidetud huve.

Kui seadus praegusel kujul vastu võetakse, siis ei tohi tulevikus apteekide omanikud olla siinsed suured ravimite hulgimüüjad Magnum ja Tamro, kuid mõlemal on praegu apteegiketid. Täiendusena on lisatud eelnõusse, et konkurentsiamet hakkab hindama, kas hulgimüüjal on apteegis või apteegiketis oluline mõju või mitte.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708