21. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Quattromedi juht: Eralabor areneb klienti kuulates

Meditsiinilaborile Quattromed HTI viimastel aastatel jõulise kasvu tõi kliendikesksus ja teenuse pidev arendamine. Äripäeva Gaselli TOPis leiab Tartumaa ettevõtte kohalt 769. Kokku jõudis kiiresti kasvavate ettevõtete edetabelisse tänavu 1115 Eesti firmat, kirjutas Äripäev.

“Absoluutselt igas valdkonnas tegutsemisel on kõige olulisem oskus iseennast analüüsida ning teada, mis on sinu võimalused turul,” rõhutas edu saladust Quattromed HTI juhatuse esimees Rainar Aamisepp, kelle sõnul puudub Eesti ettevõtjatel tihtilugu arusaamine, mis on antud valdkonnas Eestis edasiviiv jõud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708