Autor: Violetta Riidas • 25. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Erakliinikutele peab andma selge sõnumi

Haigekassa soov suunata sellest aastast enamik lepingumahtu vaid HVA haiglatesse on tekitanud palju paksu verd. Võiks öelda, et haiglakatlad podisevad täie hooga, kirjutas Meditsiiniuudised oma 18. veebruari lehe juhtkirjas.

Ühest küljest on arusaadav, et mida vähem on haigekassal lepingupartnereid, seda lihtsam on toimetada. Teisalt aga on otsustatud lubada ka haiglavõrgu väliseid haigemaju ja neil on õigustatud ootused. Keegi pole ju öelnud, et lõpetame nüüd võrguväliste haiglate rahastamise ja sellega nende eksistentsi. Seega pole Meditsiiniuudiste hinnangul tegemist päris korrektse sammuga ja pealegi kitsendab see valikuvõimalusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708